Podnikanie

Masáž lingamu

Masáž lingamu https://bratislavatantra.sk/masaze-a-cennik/ a jej tradičná technika siaha až do staroveku. Spočíva a zameriava sa na masírovanie mužských pohlavných orgánov. Slovo „lingam“ zo starovekého Indického sanskritu znamená doslovne „penis“, no jeho význam je omnoho hlbší. Opisuje totiž mužskú energiu v zmysle spojením so zemou, nebom a plodnosťou všeobecne. Mnoho ľudí si mylne spája lingam praktiky s erotickou masážou. Rozdiel medzi nimi je ten, že lingam masáže sú omnoho viac kontrolované a spirituálne zamerané, ktorých cieľom nie je len konečné vyvrcholenie a uspokojenie. Táto masáž sa vykonáva pomocou rôznych relaxačných a stimulačných techník. Masér alebo masérka pomocou rúk takzvane „prebúdza“ podvedomú sexuálnu energiu v mužských pohlavných orgánoch a pomáha jej prúdiť do celého tela, čím sa výrazne zvyšuje celkový pocit mužnosti.

Atmosféra vhodná pre masáž

Masáž lingamu zahŕňa okrem masáže lingamu (čiže penisu) aj stimuláciu semenníkov, hrádze (citlivý bod nachádzajúci sa medzi konečníkom a mieškom) a prostaty, ktorá je podľa starovekej tradície považovaná za „posvätné miesto“, kde sa podľa Indov nachádza centrum mužnosti. Práve tento typ tantrických masáží je pre príjemcu skvelou príležitosťou sústrediť sa na výhradne na svoje vlastné potešenie a prežiť pocity, ktoré sa pri masturbácii alebo pohlavnom styku zvyčajne nevyskytujú. Cieľom týchto praktík je sebapoznanie svojich nevedomých túžob, ktoré potom neskôr môže klient začleniť do svojho bežného sexuálneho života.

Pomôcky pre masáž

Počas lingam masáží sú celkom bežné viacnásobné orgazmy, ktoré zvyčajne zažívajú výhradne ženy. Medzi ďalšie benefity tohto typu masírovania taktiež patrí aj lepšia a dlhšia erekcia a zlepšenie celkovej sexuálnej výkonnosti, čo zaiste zaručí lepší partnerský vzťah. Ďalšou výhodou je pomoc pri zmierňovaní predčasnej ejakulácie a iných problémov týkajúcich sa intímneho života. Nemožno ignorovať aj celkovú podporu pohody a uvoľnenie duševného napätia a stresu.